Mælkebøtte med svirreflue

Lille smut til Torshavn

- eller pas på løse heste i Hanstholm.Billedsted
Copyright © SNA
Ved tryk på et af de små billeder, kan der bladres med piletaster eller mus.
(Virker det ikke, skal javascript måske slås til, åbnes der i et nyt bart vindue, gå tilbage og vent et øjeblik, billederne skal lige læses ind)

Flere billeder, se menuen længere nede på siden. Eller gå til forsiden - foto-index

Fra min lille smut til Torshavn på Færøerne. Sejlturen tager ca. 30 timer derop og efter Torshavn sejler båden videre til Island (ca 18 timer). Efter ca. 44 timer fra jeg havnede i Torshavn skulle jeg sejle tilbage igen. Jeg stod på båden på tilbageturen fra Island og var lidt bekymret for om jeg nu også kom op om morgenen for den sejlede kl. 7.30, og man skal booke ind en time før (uden bil). Havde jeg sovet over mig, skulle jeg ha' været der 3 dage mere, men jeg kom heldigvis op :-) og fik fanget en flot solopgang.
Billederne kommer næsten kronologisk, men de 2 sidste er fra den første morgen i Hanstholm (de 3 første er også fra Hanstholm). Hestene, eller ponyer var det vel nærmest, var to løse heste der trissede rundt på vejen. Det var ved 6-tiden om morgenen, så der var så godt som ingen biler.

Turen var et udslag af "et mildere hedeslag" eller i hvert fald varmen der gik mig til hovedet om torsdagen, så jeg tog af sted om mandagen. Det var timet perfekt, for selv om det så noget mørkt ud og regnende under indsejlingen som tager ca. 3 timer fra man ser land, var der utroligt flot vejr i Torshavn mens jeg var der. Jeg blev afkølet, det var hundekoldt om aftenen.

Om bord på færgen (begge veje) blæste det lidt, men der var næsten ingen bølger. På nogle tidspunkter var der næsten spejlblankt (femtesidste billede). De bølger der var, var mest dem båden selv lavede, utroligt når man er der ude midt i ingenting (se evt. trediesidste billede med kølvand og solnedgang (eneste solnedgangsbillede, de andre er solopgange)).


Af en eller anden grund hakker galleriet frygteligt i Internet Explorer 8 (og Safari). Hvis det irriterer meget kan Googles Chrome eller Firefox evt. prøves.Copyright © SNA
Get Firefox!
August 2005
Opdateret 18. August 2017
Valid:  HTML 4.01  og  CSS 

Too Cool for IE